A BEM Centerben talált új otthonra a Colliers

Hosszútávú bérleti szerződést írt alá a Colliers Magyarország Kft. ügyvezetője, Mazsaroff Kata és a Market Asset Management Zrt. vezérigazgatója, Makra Sándor. Az A kategóriás, LEED Gold minősítést célzó irodaépület ötödik emeletén, közel 800 négyzetméteren kap helyet a vezető nemzetközi, kereskedelmi ingatlanokra szakosodott befektető- és tanácsadó vállalat. A bérlői igények szerint kiemelkedő minőségű belső kialakítások jövő év márciusában kezdődnek, a beköltözés pedig 2024 októberében várható.

„A sikeres együttműködés, növekedési stratégiánk és egyéb üzleti céljainkon túl, a BEM Center, Budapest látképének értékmegőrző és -teremtő hatása szintén fontos döntési szempont volt számunkra. Köszönjük szépen a Market Asset Management és a Property Market Real Estate Development csapatnak, várakozással tekintünk előre, hogy élvezhessük az új irodánkat.” – mondta Mazsaroff Kata.

“A Colliers-szel évek óta szoros szakmai és partneri kapcsolatot ápolunk. Külön öröm számunkra, hogy bérlőként üdvözölhetjük őket a BEM Centerben.” – tette hozzá Makra Sándor.

A BEM Center a budai Duna-part közvetlen közelében több, mint 22 000 négyzetméteren megvalósuló hotel és- irodafejlesztés, mely könnyen elérhető tömegközlekedéssel, kerékpárral, az autóval érkezők kényelmét pedig többszintes mélygarázs szolgálja. Különlegessége, hogy az irodaház bérlői is élvezhetik az irodaházzal szinergiában épülő 5 csillagos Kimpton boutique hotel exkluzív szolgáltatásait – prémium gasztro kínálat, rendezvény- és tárgyalótermek, valamint foglalható szobák várják majd a vendégeket.