Rólunk

Rólunk

Az ingatlanfejlesztéssel, ingatlanvagyon-kezeléssel és ingatlanportfólió gazdálkodással foglalkozó MAM Zrt. viszonylag új szereplő a piacon, de tőkeerős hátterének és kiterjedt, speciális szaktudásának köszönhetően már most jelentős résztvevője a magyar ingatlanfejlesztői szektornak, a Market-csoport tagja.

A Market Építő Zrt. 1996-os megalapításakor azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a professzionalizmust, az elhivatottság magabiztosságát és a tapasztalat erejét ötvözve olyan értékes és az ügyfelek által megbecsült építőipari vállalattá váljon, amely pontosságot és biztonságot jelent a megrendelők számára. A Market – a leányvállalataival együtt – több mint ezer főt foglalkoztat, neve pedig már nemzetközi szinten is egyet jelent a professzionalizmussal, a minőséggel és a megbízhatósággal.

 

Vállalatunk célja olyan magas minőségű ingatlanok létrehozása, amelyek fenntartható értéknövekedést hoznak, és minden esetben hozzájárulnak az épített környezet színvonalának növeléséhez.

Ügyfélközpontúság

A MAM Zrt. küldetése, hogy az országban egyedülálló, prémium ingatlanportfóliót hozzon létre, és azt tulajdonosi szemlélettel, sikeresen és hatékonyan menedzselje. Egyfelől „klasszikus” vagyonkezelő cég vagyunk, hiszen alapvető feladatunk a tulajdonos képviselőjeként a tulajdonosi vagyon védelme és gyarapítása.

Rugalmasság

Mi ugyanakkor nem csupán hagyományos értelemben vett vagyonkezelőként gondolunk önmagunkra, sokkal inkább egy butique vagyonkezelő és ingatlanfejlesztő cégként határozzuk meg a céget. A butique szó szállodai szakkifejezésként „ékszerdobozt” jelent, amelyet legjobban a speciális, a különleges, az egyedi és a stílusos jelzőkkel lehet leírni.

Fenntarthatóság

 

Ingatlanfejlesztési projektjeink során a hosszú távú üzleti célok biztonságos és sikeres megvalósítására törekszünk, építve a cégcsoport-nyújtotta szaktudásra és szinergiára. Vezetőink több tíz éves, nemzetközi ingatlanpiaci tapasztalattal rendelkeznek.

Elhivatottság

 

Hiszünk benne, hogy innovatív hozzáállásunknak, elhivatottságunknak és szakmai tudásunknak köszönhetően időtálló értékeket hozunk létre.

Csapatunk

Munkatársaink

Makra Sándor
Vezérigazgató

Balassa László
Ingatlanfejlesztési vezérigazgató-helyettes

Kámán Norbert
Ingatlanvagyon-kezelési igazgató

Horváth Csaba
Finanszírozási és befektetési igazgató

Ambrus Edina
Főkönyvelő

Tóth Gábor
Finanszírozási és tranzakciós menedzser

Kretovics Renáta
Finanszírozási munkatárs

Papp Terézia
Irodavezető, Pénzügyi asszisztens

Kis Tamás
Kontroller és üzleti elemző

Papp Gábor
Könyvelő munkatárs

Scharle András
Ingatlanfejlesztési projekt menedzser

Scheer Maximilián
Ingatlanfejlesztési projekt menedzser

Váradi József
Ingatlan üzemeltetési
menedzser