Projektjeink

BEM Hotel és BEM Center Irodaház

A Bem téri Radetzky-laktanya – a klasszicista homlokzatát megőrizve –  a következő két évben újjászületik és high-end szálloda, illetve a XXI. század minden igényét kielégítő, “A”  kategóriás irodaház épül a telken, míg az épület földszintjén kialakított passzázson számos, a környéken hiánypótló szolgáltatás kap majd helyet.

A Bem téri épületkomplexumban egymást erősíti majd a két funkció: a flexibilisen kialakítható irodahelyiségek bérlői számára a hotel közelsége fizikailag és funkcionálisan integrált szolgáltatásokat – például az éttermeket, bárt, kávézót, közösségi tereket, skybar jellegű tetőteraszt, a különböző irodaházi bérlők szolgáltatásait  és a jelenlegi tervek szerinti fitnesztermet – kínál, mindezt Bel-Buda szívében, mindössze egy kőhajításnyira a Duna partjától.

A Bem Center irodaépület belsőépítészeti megoldásai a Studio This nevéhez fűződnek, míg a hotel enteriőr kialakításáért az amszterdami illetőségű Marcel Wanders studio felel majd. Az épületet a 3h Építésziroda tervezte, és a tervek szerint 2023 harmadik negyedévében kerül átadásra.

A Dürer Park projekt keretében teljesen megújul az Ajtósi Dürer sor melletti 3,7 hektáros terület, ahol hosszú évek óta rendkívül leromlott állapotú épületek állnak. A beépítési koncepció kialakításában a kortárs design egyik legnagyobb alakjának építészirodája, a neves Lissoni Casal Ribeirót is részt vesz.

A projektben kiemelt szerepet kapnak a fenntartható megoldások és a kialakult zöldterületek megóvása, illetve megújítása is. A projekttel Zugló szívében nemcsak egy ingatlanfejlesztés valósul meg, de új érték jön létre.

A munkálatok keretein belül összesen két iroda- és három lakóépület épül fel belső parkokkal, valamint kereskedelmi funkciókkal kiegészítve.
A tervek szerint a teljes projekt 2024-re készülhet el.

 

Dürer Park

BudaPart

A BudaPart egy új városnegyed a Kopaszi-gáttal szemben, a Lágymányosi-öböl túloldalán, amely egyszerre lesz lakó- és irodanegyed. A fejlesztés végére akár hétezer lakó is élhet majd itt, az irodaházak pedig akár 23 ezer dolgozót tudnak majd befogadni.

A páratlan kilátással rendelkező, exkluzív és személyre szabható lakásokat a városnegyedet határoló utak mentén ölelik körbe az irodaházak, a Dombóvári úttal párhuzamosan e két funkció között pedig éttermek és szolgáltatások (pl.: orvosi rendelő, gyógyszertár, fitnesz terem, üzletek, autómosó,  stb.) kerülnek kialakításra.

BudaPart leendő lakói és az itt dolgozók kikapcsolódási lehetőségeiről a negyedben kialakított nagy belső pihenőparkok, kerékpárút, játszótér, illetve sportpályák gondoskodnak.